Във времена на тотална липса на държавна субсидия за покупка на хибридни и електрически автомобили, Ауто Италия стартира кампания без първоначална вноска за първия с хибридно задвижване SUV на марката Тризъбец – Maserati Levante Hybrid – по случай написването на първата глава от историята за електификация на марката и пускането на новите хибридни модели на пазара – Ghibli Hybrid и Levante Hybrid.

Maserati Levante Hybrid комбинира бензинов двигател с 48-волтова хибридна система, за да възстанови енергията по време на забавяне и спиране. Хибридният автомобил тежи по-малко от 6-цилиндровия еквивалент (както дизелов, така и бензинов) и има още по-добро разпределение на теглото. Всичко е проектирано, за да направи Levante Hybrid още по-пъргав и забавен за шофиране.

Революционната хибридна технология на Maserati акцентира върху традиционния спортен дух на марката, предоставяйки 330 к.с., ускорение от 0 до 100 км/ч за 6 секунди и въртящ момент от 450 Нм. Моделът се предлага само със задвижване на всички колела, а звукът остава все така неподправен и ръмжащ.

Пълната гаранцията на Maserati е 3 години без ограничение в пробега и с възможност, срещу доплащане, за удължаване до 5 години отново без ограничение в пробега, а ако решите да си осигурите спокойствие до 7 години ще имате гаранционен обхват на основните механични компоненти (двигател, скоростна кутия, трансмисия), което прави автомобилите Maserati сигурни и надеждни, но с италианските стил и емоция, неподвластни на времето.

Първите пристигнали в България автомобили от линията ще бъдат с така наречения и често използван като наименование еко бонус, но той не се изразява в отстъпка, а в покриването на първоначалната вноска при финансов лизинг. Истинска революция от Maserati България.

Повече информация за предложението можете да откриете на maserati.autoitalia.bg