Булвария е първият официален дилър на Opel в България, с над 28-годишна история. Обхватът на дейността й включва продажба, гаранционен и извънгаранционен сервиз на нови и употребявани леки и лекотоварни автомобили, търговия с резервни части и аксесоари, обслужване и профилактика на моторни превозни средства.

Булвария предлага пълната моделна гама на Opel, покриваща всички класове леки и лекотоварни автомобили:

  • Булвария“ ЕООД (гр. Варна) – официален дилър и сервиз на Opel, GAZ, Dongfeng и официален сервизен център на Chevrolet и Maserati във Варна

Заводската гаранция на автомобилите Opel е 2 години, без ограничение на пробега и 2 години гаранция на резервните части, монтирани в специализираните сервизи през следгаранционния период. Допълнително „Булвария“ ЕООД осигуряват удължена гаранция с паневропейско покритие „Премиум“ за още 3 години допълнително, като гаранцията на предлаганите автомобили се увеличава на 5 години или 150 000 км., което настъпи първо. Възможно е и увеличение на гаранционния пробег – 5 години или 250 000 км. – услуга, която се заплаща от клиента.

Повече от 28 години в Булвария създават и предлагат нови и атрактивни предложения за продажбено и следпродажбено обслужване, придружени с практичността от напрупания опит.

Сертификати:

  • „Булвария“ ЕООД: ISO 9001:2015