Булвария е първият официален дилър на Opel в България, с над 28-годишна история. Обхватът на дейността й включва продажба, гаранционен и извънгаранционен сервиз на нови и употребявани леки и лекотоварни автомобили, търговия с резервни части и аксесоари, обслужване и профилактика на моторни превозни средства.

Булвария предлага пълната моделна гама на Opel, покриваща всички класове леки и лекотоварни автомобили, като брандът е разделен на два центъра в страната, а именно:

  • Булвария София“ ЕАД – официален дилър и сервиз на Opel и оторизиран сервизен център на Chevrolet в град София
  • Булвария Варна“ ЕООД – официален дилър и сервиз на Opel, Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional и официален сервизен център на Chevrolet и Maserati във Варна

Заводската гаранция на автомобилите Opel е 2 години , без ограничение на пробега и 2 години гаранция на резервните части, монтирани в специализираните сервизи през следгаранционния период. Допълнително „Булвария София“ ЕАД и „Булвария Варна“ ЕООД осигуряват удължена гаранция с паневропейско покритие „Премиум“ за още 3 години допълнително, като гаранцията на предлаганите автомобили се увеличава на 5 години или 150 000 км., което настъпи първо. Възможно е и увеличение на гаранционния пробег – 5 години или 250 000 км. – услуга, която се заплаща от клиента.

Повече от 28 години в Булвария създават и предлагат нови и атрактивни предложения за продажбено и следпродажбено обслужване, придружени с практичността от напрупания опит.

Сертификати:

  • „Булвария София“ ЕАД: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018
  • „Булвария Варна“ ЕООД: ISO 9001:2015