Ауто Италия вече може да се похвали с още една марка под подкрива си и не коя да е, а именно емблематичната и ексклузивна италианска марка Ferrari. От 31 март 2021 година компанията е официален сервиз и шоурум за сертифицирани автомобили (или казано Pre-Owned) като местоположението е отново на адрес град София, бул. Христофор Колумб 43.

Общата площ с изградена сервизна част и шоурум, отделена за марката, възлиза над 500 кв. м. като инвестицията по стандарт на марката се остойностява с 500 евро на кв. м. Ремонтът, започнат още през средата на 2020 година, продължава повече от първоначалното планирано време, поради създалата се COVID-19 ситуация и обявеното извънредно положение в България, но екипът на Ауто Италия успява бързо да планира наново всички ремонтни дейности и дилърството отваря врати по план на 31 март след успешно преминато одобрение от централата.

В Ауто Италия се предлагат сертифицирани употребявани автомобили Ferrari, но клиентите могат да направят и поръчка за чисто нов автомобил. Сервизната база разполага с капацитет на работа до три автомобила едновременно, като предаването на автомобила към сервизен консултант става в специална атмосфера чрез директно влизане с колата в сервиза. За клиентите е подготвено специално помещение с италиански привкус и прозрачно стъкло с гледка към един от криковете.

Ferrari. Неповтирамата емоция вече и в България.