„Стар Моторс“ ЕООД е дружество създадено през 2000 година, като официален вносител на автомобили с марка Mazda на територията на България и Македония. Компанията предлага пълна гама нови автомобили, произвеждани за европейския пазар, както и цялостен обхват на услуги от следпродажбено обслужване – механични ремонти, тенекеджийно-бояджийни ремонти, резервни части, колекеции и удължена  гаранция.

Продажбено-сервизният център в град София, бул. Христофор Колумб 43, както и цялата мрежа в страната, са изцяло обновени през 2017 година и всички центрове отговарят на последните изисквания на бранда за предоставяне на клиентско изживяване в центровете на Mazda. Втора локация на „Стар Моторс“ ЕООД е осъществена на територията на град София чрез представянето й на статут Галерия – бул. Арсеналски 2. Компанията разполага и със собствени, оторизирани от производителя, локации в градовете Пловдив и Стара Загора, а оторизираните продажбено-сервизни центрове в страната се намират в градовете Варна, Бургас, Велико Търново, Хасково, Ямбол и Плевен. Чрез развитата си дилърска мрежа „Стар Моторс“ ЕООД и Mazda предлагат на българския пазар гъвкавост и професионално обслужване за всички свои клиенти.

Целта на японския производител е да се създаде дългосрочно партньорство с клиентите, като се търси тяхната оценка във всеки етап от комуникацията със сервизните консултанти и търговския отдел. Затова „Стар Моторс“ ЕООД винаги се стреми към най-висша форма на обслужване – не само по отношение на своите представителства в България, но и с незабравимото изкусно пътешествие, което изживява всеки един клиент на марката.