„Мотохъб“ ООД е официален дистрибутор на три от най-успешните марки скутери и мотоциклети – Brixton, Lambretta и Malaguti, представлявани от KSR Group – за България, Румъния, Северна Македония и Украйна. Компанията е създадена през 2018 година с основна дейност продажба на нови мотоциклети и скутери.

„Мотохъб“ ООД разполага с две локации в град София – бул. Христофор Колумб 43 и бул. Арсеналски 2.

Целта на компанията е да предложи и наложи на европейския пазар широка гама мотоциклети и мотопеди, резервни части и аксесоари на марките Brixton, Lambretta и Malaguti, както и да популяризира мотоциклетизма във всичките му форми. „Мотохъб“ ООД непрестанно се стреми към своето развитие на българския пазар, като до края на 2020 година има за цел да предостави повече гъвкавост на своите клиенти чрез увеличение на броя оторизираните представители в страната.

Превозните средства на разумна цена, които австрийската KSR Group предлага, са функционални, надеждни и са разпространени в над 60 страни по целия свят. Вече и в България, „Мотохъб“ ООД осигурява престижни марки мотори и скутери с отлична технологична база, която напълно отговаря на стандартите на всеки един от качествените брандове.