Тази седмица Дару Кар организира летен BMW Fest между 10-ти и 12-ти юни с голям набор от ексклузивни предложения, както за автомобили, така за аксесоари, колекции и сервизни услуги. Целта на събитието, освен да предостави специални предложения на своите посетители, е да популяризира „дрифтa” като моторен спорт, правилното му упражняване и да повдигне въпроса за пътната безопасност. Събитието ще включва различни елементи, като един от тях ще бъде и дрифт демонстрация, която следва да покаже професионални дрифт пилоти и техните умения с оторизираните им състезателни автомобили.

Събитието дава възможност на проявяващите интерес да погледнат зад завесите на един официален представител, да посетят и разгледат отблизо с придружител сервизните части на комплекса. За дрифт любителите, в съботния ден (12 юни) BPRO Drift Team са подготвили специални презентации с подготвените им за спорта автомобили от 13:00 и от 16:00 часа. Денят ще бъде изпълнен и с други изненади – всички присъстващи ще могат да участват в томбола за Drift Taxi, като двама късметлии ще бъдат изтеглени в 15:00 часа. Бова Кар пък ще предоставят актуални модели автомобили за пробно шофиране. През всички дни на BMW Fest Дару Кар при записване за 360-градусово заснемане на автомобил, 360carscan.com предоставят 20% отстъпка за заснемане на автомобил и 10% за мотоциклет. Benzin.bg също са подготвили Family и Grifon карти за отстъпка при зареждане на гориво, важащи за бензиностанции ЕКО и Петрол.

По време на събитието може да участвате и в томбола за оригинален велосипед BMW, без да се обвързвате с каквато и да е покупка, а победителят ще бъде обявен на 14 юни. Заредете се с настроение, а екипът ни ще ви очаква с отношение.

Повече информация за събитието можете да откриете на www.darucar.bg

Основана през лятото на 1992 година, компанията „Дару Кар“ ЕАД към момента е официален механичен и тенекеджийно-бояджиен сервиз на BMW за София, авторепаратурен център на Porsche и специализиран за MINI, както и онлайн магазин BMW Lifestyle за България. Фирмата предлага продажба на сертифицирани употребявани автомобили, както и обратно изкупуване. Сред услугите фигурират и консултации при финансирането и застраховането на автомобили.