Обща информация

Обща информация2023-04-25T16:13:12+03:00

Авто Юнион“ ЕАД е холдингово дружество обединяващо инвестициите на „Астерион България“ АД в автомобилния сектор. „Авто Юнион“ ЕАД е холдинг, който предлага на българския пазар 4 марки автомобили, 4 марки масла, смазочни продукти, течности и 1 бранд решение за горива.

В структурата се включват:

  • Ауто Италия – официален продажбено-сервизен център за автомобили с марки GAZ Group (GAZelle NN), официален дилър Maserati за София и Варна и официален сервиз на Ferrari за България
  • Чайна Мотор Къмпани – официален вносител и сервиз на автомобили с марка Dongfeng
  • Булвария – дилър и оторизиран сервиз на Opel в град Варна
  • Мотобул – официален дистрибутор на масла Castrol, BP и Orlen за България, Mobull течности и консумативи, доставчик на услуги benzin.bg
  • Авто Юнион Сервиз – сервизна база, обединяваща тенекеджийно-бояджийните ремонти на всички компании

Шоурумите на отделните автомобилни марки в цялата страна са изградени съобразно изискванията и стандартите на производителите. Автосалоните на всеки вносител или дилър, част от „Авто Юнион“ ЕАД, са съобразени с най-модерните тенденции за дизайн и функционалност в автомобилния бизнес. Основните представителства и оторизирани дилъри се намират в големите градове в България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Русе.

Основна задача на „Авто Юнион“ ЕАД по отношение на следпродажбеното обслужване е да предоставя качествени и бързи услуги на своите клиенти. Сервизите на „Авто Юнион“ ЕАД разполагат с модерно оборудване и квалифициран персонал и предлагат пълната гама следпродажбени услуги: общи механични и специализирани ремонти, диагностика, техническо обслужване и поддръжка, текекеджийно-бояджийно обслужване на всички марки автомобили. По-подробна информация може да бъде намерена на сайтовете на съответните компании в отделните им секции на този уебсайт.