Клиентите на „Авто Юнион“ АД и свързаните с него дружества могат да избират от многобройни автомобили, отговарящи на специфични нужди, благодарение на изградени стабилни взаимоотношения със световни марки.

Градски автомобили, акцентиращи върху дизайн, функционалност или технологии могат да предоставят търсените качества за всеки клиент. Широката гама от лекотоварни автомобили, всяка с многобройни опции за модифициране, може да бъде използвана от компании опериращи в различни бизнес сфери. SUV сегмент, предлагащ различни хибридни и конвенционални автомобили, способни да достигнат всяка дестинация и осигуряващи пълен комфорт и възможност за транспортиране на всичко необходимо. Седани от различен клас предлагат необходимата мобилност на всяко семейство, без да отнемат от удобството или необходимите функционалности, за да може всяко пътуване да бъде незабравимо. Спортни автомобили, които комбинират по неповторим начин високоефективни двигатели, предоставящи висока мощност и лукс, за да може всяко шофиране да доставя максимално удоволствие.

Добре познати на международния пазар марки като Brixton, Lambretta и Malaguti имат дългогодишен опит в изграждането на мотоциклети и мотопеди. Независимо дали търсите лесно и икономично движение в града със стилен италиански мотопед. Знаете първоначалното предназначение на “coffee racers” и как се създават като моделна линия, тези марки имат какво да ви предложат, за да можете получите това, което желаете.

Дали ще изберете италианска емоция, френска елегантност, немска прецизност или японска производителност – зависи само от вас. По-долу можете да разгледате локациите на всички наши представители.